Skip to content
Newsfeed

Nike x COMME DES GARÇONS Air Pegasus 2005

10 februari 2023 16:42
Nike x COMME DES GARÇONS Air Pegasus 2005

Nike en het Japanse kledingmerk COMME DES GARÇONS komen opnieuw samen voor een nieuwe sneaker. Geen compleet nieuw design, want het gaat dit keer om een oude bekende. Ditmaal wagen Nike en COMME DES GARÇONS zich namelijk aan de Nike Air Pegasus 2005. Een release datum is nog onzeker, maar de sneaker wordt verwacht ergens in de komende maanden van 2023.

COMME DES GARÇONS is nooit bang geweest om te kiezen voor de gewaagdere silhouetten bij hun Nike samenwerkingen uit het verleden. De obscure Nike Air Max Sunder en de Nike Eagle waar Nike x Comme des Garçons al eerder aan werkten zijn goede voorbeelden hiervan.

Ditmaal komt er een twee delig pack uit van het Air Pegasus model uit 2005. Beide sneakers gaan voor een monochroom uiterlijk, inmiddels ook een kenmerk bij COMME DES GARÇONS en Nike samenwerkingen. De sneakers komen zowel in een All-Black en een All-White kleurstelling uit. De branding is erg minimalistisch en komt in de vorm van ‘Air Pegasus’ die gedrukt staat op de hiel, de tong en aan de zijkant van de zool.

De grootste aanpassing zien we op de zijpanelen. In plaats van de standaard kwart overlays van de Air Pegasus 2005, kiest COMME DES GARÇON ervoor om een glad leren panel te gebruiken. Dit geeft de sneaker een cleanere look.

Er is nog geen officiële release datum bekend. Na alle verwachting zal deze informatie in de komende maanden van 2023 gedeeld worden.

Wat vind je van de Nike x COMME DES GARÇONS Air Pegasus 2005? Laat het ons weten via onze Instagram @Sneakerjagers. Bovendien als je niks wilt missen van het laatste sneaker nieuws kan je klikken op de knop hieronder.

Nike comme des 1
Nike comme des 2
Nike comme des 9
Nike comme des 4
Nike comme des 5
Nike comme des 8
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date