Skip to content
Where to Cop

Nike x Clot Air VaporMax Flyknit university red.

23 juni 2017 12:35
Nike x Clot Air VaporMax Flyknit university red.

De Nike VaporMax heeft al veel fans gevonden ondanks het feit dat dit model pas een aantal maanden geleden geïntroduceerd werd. Wij hebben hier bij sneakerjagers al verschillende colorways staan en uitgeprobeerd. Het is een indrukwekkende sneaker met zijn kwalachtige zool en lichtgewicht flyknit. Super comfortabel vinden we. Waarschijnlijk is de buitengewonde stijl wat het publiek trekt. De sneaker is bij vrijwel elke nieuwe colorway direct uitverkocht. Ook de eerste samenwerkingen met andere grootheden komen langs.

Deze aankomende samenwerking is er één die we jullie echt willen laten zien: De Nike x Clot Air Capormax Flyknit. Clot is opgericht door Edison Chen & Kevin Poon die in Hongkong al decennium lang in de voorhoede zitten van de streetwear scene. Er zijn al meerdere samenwerkingen geweest met Nike in het verleden.

Deze VaporMax is University Red met een paar zwarte details. Het wordt gegarandeerd een bestseller. We verwachten deze samenwerking binnen een aantal weken. We houden je op de hoogte als we voorraadlijsten van onze partners binnen hebben. Je kunt natuurlijk ook altijd terecht in onze release kalender.