Skip to content
Upcoming

Nike WMNS Lahar Low ‘Black’ en ‘Wheat’

10 februari 2021 17:46
Nike WMNS Lahar Low ‘Black’ en ‘Wheat’

Gemaakt voor het stads leven. Het Lahar Low silhouet wordt nieuw leven ingeblazen met nieuwe details. De retro release komt in een ‘Black’ en ‘Wheat’ colorway, speciaal voor dames. De Nike WMNS Lahar Low dropt morgen, 11 februari via SNKRS en geselecteerde retailers.

De Lahar Low is een moderne retro release, gemaakt voor stedelijke landschappen. De sneaker-boot beschikt over een ruwe zool en heeft op ’89 Lahar Escape boot geïnspireerde details, waardoor de sneaker een moderne draai krijgt. De Laher Low is misschien niet zo bekend als de Jordan’s en Air Max, maar ook deze sneaker wordt al 30 jaar gedragen!

Nike WMNS Lahar Low ‘Black’ | DB9953-001

De sneaker-boot heeft een stevig bovenwerk, van zwart suede. Ook de zool komt in het zwart en is gemaakt van rubber. Deze zool is wat dikker dan normaal en heeft een bolling voor extra comfort van de binnenvoet. Deze ruige stijl van de Lahar Low, is waar de sneaker al 30 jaar bekend om staat. Ook zien we de dikke veters en metalen oogjes terug. Op de buitenkant van de sneaker is een zwarte mini-swoosh te vinden. Deze staat ook op de onderkant, maar dan oranje. Op de hiel zit een bandje, wat het instappen gemakkelijker maakt.

Nike WMNS Lahar Low 'Black'

DB9953-001 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Lahar Low ‘Wheat’ | DB9953-700

Voor de ‘Wheat’ colorway is het vrijwel hetzelfde verhaal. Het bovenwerk is gemaakt van suede in een bruine kleur. Bij Nike liefhebbers staat deze colorway ook wel bekend als ‘Wheat’. We hebben al meerdere Dunk’s zien droppen met de bruine stof en zien ook elk jaar weer de terug keer van de Nike Air Force 1 ‘Wheat’. Dit keer is het dus de Lahar Low die er met de colorway vandoor gaat. De zool, veters en mini-swoosh zijn het zelfde als op de zwarte versie.

Nike WMNS Lahar Low 'Wheat'

DB9953-700 · Prijs vanaf €188,-

Naar alle aanbieders

Nog heel even geduld! De Nike WMNS Lahar Low ‘Black’ en ‘Wheat’ droppen morgen, 11 februari 2021 om 9:00 via de Nike SNKRS app en geselecteerde retailers. De sneaker-boots hebben een prijskaartje van €130. Houd de release kalender in de gaten, zo mis je nooit een sneaker release! Bekijk hieronder foto’s van de paartjes!

Nike WMNS Lahar Low
Nike WMNS Lahar Low
Nike WMNS Lahar Low
Nike WMNS Lahar Low