Skip to content
Upcoming

Nike WMNS Fur Pack is stoer en comfortabel

2 november 2020 18:45
Nike WMNS Fur Pack is stoer en comfortabel

Je hoeft niet bang te zijn voor koude voeten met dit Nike Fur pack. Vrolijke kleuren en bont zijn toegepast op drie sneakers in dit pack. Het Nike WMNS Fur pack bevat een Air Max 95, Air Max 90 en Air Force 1 Shadow.

De koude maanden hoeven niet saai te zijn met dit Nike pack. De kleuren op de sneakers geven een vrolijke en stoere uitstraling. Met de bont details op de sneakers krijg je een extra warm gevoel en hoef je niet bang te zijn voor koude voeten. De sneakers zijn daarnaast ook nog eens extra comfortabel. Precies waar we naar zoeken voor de donkere maanden!

Nike Air Max 95 Premium

De Nike Air Max 95 is geïnspireerd op het menselijk lichaam en hardloop-DNA. De sneaker combineert comfort met een opvallende stijl. De iconische zijvlakken met opvallende kleuren staan voor de spieren. De sneaker heeft een voornamelijk zwart bovenwerk. Twee gekleurde strepen met bont, geven de sneaker kleur. Aan de binnenkant van de sneaker zijn deze ook te zien in andere kleuren. Ook de zool met Air erin verwerkt heeft een lichtroze kleur. Het bont is ook terug te vinden op de lip en de voering.

Nike Air Max 95 Fur 'Black'

DB9577-001 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 Shadow SE

De Nike Air Force 1 Shadow was dit jaar erg populair onder vrouwen. De sneaker geeft een speelse draai aan een klassiek basketbaldesign. Al veel colorways zijn verschenen op de Air Force 1 Shadow. Ook dit keer zien we meerdere kleuren en lagen op de sneakers. De ‘Fur’ details zijn te vinden in een zwarte kleur op de lip en in een groene kleur in de voering. Bekijk de sneaker hieronder.

Nike Air Force 1 Shadow SE Fur 'Multi Black'

CT1985-700 · Prijs vanaf €68,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 Premium

Last but not least. De Nike Air Max 90. Deze klassieker hoort zeker in het Nike WMNS Fur pack. Ook deze sneaker is naast supergaaf ook ontzettend comfortabel. De Air Max 90 Premium blijft trouw aan zijn OG roots. De warme ‘Fur’ accenten zijn ook hier te vinden op de lip en de voering. De verschillende kleuren maken deze sneaker extra stoer.

Nike Air Max 90 Fur 'Green/Pink'

CT1891-600 · Prijs vanaf €114,-

Naar alle aanbieders

De sneakers zijn verkrijgbaar vanaf 11 november bij Nike. Let op! Je moet wel Nike Member zijn om ze te kunnen kopen. De sneakers zijn erg geliefd, dus wees er snel bij! Lees meer Sneakerjagers blogs op de website. Hier vind je ook de releasekalender, waar alle aankomende sneakerreleases in te vinden zijn!