Skip to content
Upcoming

Een ‘Multi’ colorway op de Nike WMNS Dunk Low duikt op

7 maart 2021 12:00
Een ‘Multi’ colorway op de Nike WMNS Dunk Low duikt op

Afgelopen week stond weer volledig in het teken van het Dunk silhouet. Populaire samenwerkingen waar we lange tijd op wachtte zagen eindelijk een release. Daarnaast is er een nieuwe colorway opgedoken op het WMNS Dunk Low silhouet. We hebben het hier over een kleurrijke ‘Multi’ colorway.

Niet alleen afgelopen week stond in het teken van de Dunk, maar eigenlijk heel 2021 al. Zowel de normale Dunk als de SB Dunk verschijnt wekelijks in nieuwe colorways. Ook komen er steeds nieuwe samenwerkingen bovendrijven. Zo zagen we deze week de Supreme x Nike SB Dunk Low collab releasen, maar ook de samenwerking met Carpet Company.

Daarnaast zullen er de komende week eveneens enkele colorways verschijnen op het trendy silhouet. Denk bijvoorbeeld aan de Nike Dunk High ‘Syracuse’ Benieuwd welke colorways je aankomende week kan verwachten? Check onze Releasekalender om erachter te komen!

Nike WMNS Dunk Low ‘Multi’ | DD150-106

De ‘Multi’ colorway die recent opdook doet ons een beetje denken aan de ‘Free 99’ colorway die halverwege januari 2021 opdook. Ditmaal is het model opgemaakt van een lederen basis met hierover panelen die in kleurrijke kleuren zijn verwerkt. Rondom de geperforeerde toebox is namelijke en gele kleur te vinden. Vervolgens loopt er via de eyestays een rode kleur over die uiteindelijk veranderd in een blauw paneel. Dit blauwe paneel loopt door tot de achterkant van de sneaker. Op de zijpanelen is een opvallende groene Swoosh te vinden.

Ook heeft Nike gekozen voor enkele contrasterende details. Denk bijvoorbeeld aan de veters, sockliner en de heeltab. Deze zijn allen verwerkt in een zwarte kleur. Onder het bovenwerk loopt een witte midsole met hieronder een zwarte outsole die de sneaker helemaal afmaakt.

Helaas is er tot dusver nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt voor de Nike WMNS Dunk Low ‘Multi’. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten, zodat jij geen enkele update mist. Volgens geruchten zal de sneaker in de zomer releasen. Benieuwd naar hoe de colorway eruit ziet? Scroll dan snel naar beneden en geniet van de afbeeldingen!


Nike WMNS Dunk Low 'Multi'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike WMNS Dunk Low Multi
Nike WMNS Dunk Low Multi