Skip to content
Upcoming

Nike voegt studs toe aan zijn Air Max 95 silhouet

23 augustus 2018 12:09
Nike voegt studs toe aan zijn Air Max 95 silhouet

Na eerder deze week in twee nieuwe all-over prints te zijn verschenen, krijgt Nike’s Air Max 95 weer een nieuwe uitvoering. Ditmaal zal het silhouet verschijnen met metalen studs die zorgen voor een luxe uitstraling. Naast de Air Max 95 zal het aankomende “Jacket Pack” ook een Air Max 97 en een Vapormax 2 bevatten, beide met de unieke metalen studs aan de zijkant van de hiel. De naam “Jacket Pack” is afgeleid van leren bikerjackets, waar ook de studs op te vinden zijn.

De bovenkant van de Air Max 95 heeft een interessante combinatie van materialen. De zijpanelen bevatten een combinatie van glad en getrommeld leer, terwijl er voor de toebox en hals katoen is gebruikt. Een kleine rode Swoosh biedt precies genoeg branding, en zilveren details op zowel de tong als lace tips geven naast de studs extra “bikerjacket feeling”. De schoen wordt compleet gemaakt door een eenvoudige zwarte tussenzool, een Air Max cushioning unit, en buitenzool. Bewonder de sneakers alvast hieronder en heb nog even geduld, want vanaf 29 augustus zijn ze verkrijgbaar!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 95 NRG

Releasedatum: 29 augustus 2018
Prijs: €180
Colorway: Black/Team Red-Anthracite
Stylecode: AT6146-001
Bekijk hier de shoplink >>