Skip to content
Upcoming

Nike voegt de Air Huarache City Low toe aan zijn “Just Do It” collection

15 juni 2018 13:13
Nike voegt de Air Huarache City Low toe aan zijn “Just Do It” collection

Nike’s aankomende ”Just Do It” collectie bevat een aantal modellen van Nike Sportswear, zoals de Air Max 1 en de Air Force 1 High. Natuurlijk zou deze collectie niet compleet zijn zonder het iconische model, de Huarache. Voor de collectie gebruiken ze wel een gemoderniseerde Huarache, namelijk de Huarache City Low.

De sneaker heeft een witte colorway met een aantal opvallende details. Op de middenvoet zit een sluiting waar de typische ”Just Do It” print is op afgebeeld. Deze print is wit/zwart. De ”Just Do It” print komt ook terug op hiel als een soort ‘patch’. De ‘patch’ is zwart met oranje stiksels.

Over de Nike Huarache

De Nike Air Huarache rekt mee met je voet en is al een klassieker sinds zijn introductie in 1991. De Nike Air Huarache werd ontworpen door Tinker Hatfield en heeft de hardloopwereld veranderd. De voering was gemaakt om als een tweede huid op de voet en enkel aan te sluiten en zich daarnaar te vormen. De schoen was zo populair dat hij al snel op het basketbalveld werd gebruikt en vervolgens ook op straat. Daar werd hij ook steeds meer een icoon.

Er is nog geen release datum bekend, maar het is mogelijk dat de sneaker samen met de rest van de ”Just Do It” collectie zal releasen. Scroll verder naar beneden om de foto’s te bekijken. Wil je meer zien van de Nike Huarache? Klik dan hier.


Nike Air Huarache City Low

Stylecode: AO3140-100