Skip to content
Upcoming

Nike viert het chinese nieuwjaar met de Air Force 1 NAI KE 'Jade'

6 januari 2017 08:48
Nike viert het chinese nieuwjaar met de Air Force 1 NAI KE 'Jade'Nike released ter ere aan het Chinese nieuwjaar weer een limited editie sneaker. Dit jaar zal de feestelijke NAI KE ‘JADE’ thema te zien zijn op niet één maar twee modellen van de populaire Air Force 1, te weten: De Nike Air Force 1 Ultra Low QS en de vrouwelijke Nike Air Force 1 Upstep.

De Air Force 1 Ultra Low QS is een verfijnde versie van het oorspronkelijke ontwerp dat is voorzien van een strak geheel. De witte upper heeft hits van ‘Jade’ groen op de hieltab, tong branding patch, lace aglets en de buitenzool. Gouden eyelets staan ​​symbool voor geluk, terwijl een Air-zool ultra lichtgewicht demping biedt. De vrouwelijke Nike Air Force 1 Upstep heeft een hagelwitte lederen upper en staat op een iets hogere midzool voor hoogte en comfort. De outersole is transparant.

In de Chinese cultuur staat ‘JADE’ symbool voor adel en deugt en wordt vaak geassocieerd met 35 jubilea, dus een passende thema is er niet voor de 35ste verjaardag van de Air Force 1 dit jaar. De Nike Air Force 1 NAI KE ‘Jade’ sneakers zal gereleased worden in medio januari en volgens bronnen exclusief in China.