Skip to content
Upcoming

Nike viert 30-jarig bestaan van de Air Max 90 met nieuwe colorway!

19 februari 2020 15:06
Nike viert 30-jarig bestaan van de Air Max 90 met nieuwe colorway!

De Nike Air Max 90 is voor het eerst uitgebracht in 1990, wat betekent dat de sneaker dit jaar alweer 30 jaar bestaat. Nike viert dit dertig jarig bestaan volop en komen alweer met een nieuwe colorway. En deze wil je niet missen!

Tot 2000 heette de sneaker nog Air Max lll omdat dit het derde Air Max model is die is uitgebracht. Vanaf 2000 is de sneaker vernoemd naar het jaar waarin hij voor het eerst gelanceerd werd. Echter is de sneaker tot de dag van vandaag een van de bekendste modellen van Nike. In de afgelopen dertig jaar is het model al in talloze verschillende colorways uitgebracht en Nike krijgt er maar geen genoeg van! We kunnen dit jaar nog meer nieuwe collorways verwachten op de Nike Air Max 90.

Nike Air Max 90 ‘Vivid Pink’ | Closer Look

De sneaker zal, zoals we gewend zijn van deze klassieker, gemaakt zijn van leer. Daaroverheen zit het vilt-achtige materiaal voor de swoosh. Daarbij zal het kleurenpallet van deze colorway bestaan uit wit, roze en blauw. Een belangrijk detail in de sneaker is de roze stitching op de zijkant over de swoosh heen. Dit detail zat ook op de allereerste Nike Air Max 90. De roze kleur bevindt zich in de hiel, bij de veters en op het branding logo op de achterkant. De spatborden onderbreken de schoen met een fel blauwe kleur. Deze blauwe kleur op de spatborden komt terug in het logo in de binnenkant van de sneaker.

Op dit moment is er nog geen releasedatum bekend voor de Nike Air Max 90 ‘Vivid Pink’. Wat wel bekend is, is dat deze nog in 2020 uit zal komen. Kun jij niet wachten totdat deze colorway uitkomt? Houd dan onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over de laatste sneaker releases. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker.

Nike Air Max 90 'Fire Pink'

CT1030-001 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 'Vivid Pink'
Nike Air Max 90 'Vivid Pink'
Nike Air Max 90 'Vivid Pink'
Images by Nike