Skip to content
Upcoming

Nike verrast de NBA winnaars met een exclusieve Nike Epic React!

14 juni 2018 16:57
Nike verrast de NBA winnaars met een exclusieve Nike Epic React!

Voor het tweede jaar op een rij zijn de Golden State Warriors NBA-kampioen. De Golden State Warriors is een basketbalteam uit Oakland, Californië. Ze spelen in de NBA. Het thuishonk van de Warriors is Oracle Arena. En voor het tweede jaar op een rij heeft Nike een sneaker ontworpen exclusief voor de winnaars.

Deze editie zal niet worden gereleased voor het publiek. De special edition Nike Epic React Flyknit komt in een Wit/Goud/Zwarte colorway. Het bovenwerk van de sneaker is wit met zwarte spikkels. De tussenzool is wit en de buitenzool doorschijnend. Er komen speciale aangepaste zolen in de sneaker waar The Larry O’Brien Trophy is op afgebeeld, dit past mooi bij de gouden swoosh. Er worden slechts 37 paren gemaakt in exclusieve maten speciaal voor de Warriors. Door de veters is een hangertje van de NBA trofee in het goud.

Wat maakt de Nike Epic React nou zo bijzonder?

De Nike Epic React hardloopschoen biedt een ongeëvenaard comfort tijdens je hele run. Het Nike React foam is responsief. Het foam is licht, duurzaam en zacht. Dit samenspel van tegengestelde eigenschappen geeft je niet alleen het gevoel dat je vooruit gaat, maar maakt het hardlopen ook leuk. Nike React is ongelofelijk veerkrachtig. Het foam reageert op elke voetstap door terug te veren. Hoe meer energie je in je stappen steekt, hoe meer energie je terugkrijgt. Met React krijg je 13% meer energie terug dan met de vergelijkbare Nike Lunarlon demping.

Helaas is het dus niet mogelijk om deze Nike Epic React aan te schaffen. Ben je wel geïnteresseerd in de Epic React, klik dan hier om bij onze huidige collectie te kijken!