Skip to content
Newsfeed

Nike Vaporfly 3 is de toekomst van het hardlopen

25 februari 2023 19:38
Nike Vaporfly 3 is de toekomst van het hardlopen

Hardlopers opgelet, de toekomst van hardlopen is hier. De Swoosh komt namelijk met de Nike Vaporfly 3. Na het succes van de Vaporfly 2 besloot Nike om de hardloopschoen een upgrade te geven. De Nike Vaporfly 3 is vanaf 6 maart 2023 verkrijgbaar bij Nike en geselecteerde retailers.

Nike is sinds zijn oprichting een bekend merk binnen de sportwereld. Nike begon in 1964 als sportmerk genaamd Blue Ribbon Sports. Destijds lag de focus voornamelijk op hardloopschoenen en sportdesigns. In 1972 veranderde de naam naar Nike en de rest is geschiedenis. 

Met innovatieve technologieën zorgt het merk dat de Vaporfly 3 is voorzien van alle benodigdheden om jouw performance te verbeteren en verder te gaan dan de Vaporfly 2. De Nike-ontwerpers hebben zich gericht op het verfijnen van het lichtgewicht ontwerp van de Vaporfly. Waarmee ze kunnen voldoen aan de behoeften van hardlopers.

Het kleurenpallet van de hardloopschoen is een knipoog naar het ontwikkelingsproces van Nike. De schoen komt in een bijna volledig witte colorway met een zwarte Swoosh en oranjetinten. De middenzool komt in een crème-achtige kleur en zorgt voor het nodige comfort die nodig is tijdens het hardlopen.

De Nike Vaporfly 3 is verkrijgbaar vanaf 6 maart 2023 op de Nike website en bij geselecteerde retailers. Wat vind jij van de colorway? Laat het ons weten via onze Instagram @sneakerjagers. Om op de hoogte blijven van de laatste releases kun je naar onze release kalender gaan via de knop hieronder.