Skip to content
Upcoming

Nike ‘Tokyo Neon’ Collection

12 februari 2019 15:04
Nike ‘Tokyo Neon’ Collection

Nike komt met een nieuwe collectie, namelijk de “Tokyo Neon” collectie. Nike heeft zich voor deze collectie laten inspireren door het Japanse nachtleven. De Nike Air Max 98 “Neon Highlighter” is één van de items uit de collectie. Een andere sneaker die ook tot deze collectie behoort is de Nike Air Max 90 “Neon”.

De Nike Air Max 90 “Neon” is een opvallende sneaker. Dit komt uiteraard door de combinatie van de neon kleuren en het zwart op de sneaker. De basis en de mudguard zijn beide zwart van kleur. De neon kleuren op de sneaker zijn voornamelijk groen, geel en oranje. Deze kleuren zijn te vinden op de zool, op de hiel en in de overlays van de sneaker. Echter is de Swoosh Neon Roze. Dit zorgt ervoor dat het logo extra opvalt.

De “Tokyo Neon” collectie bestaat uit meer dan alleen de sneakers. Tot de collectie behoort namelijk ook een bijpassend T-shirt, een pullover hoodie en een jack. De kleding stukken zullen helaas alleen verkrijgbaar zijn in Japan. De sneakers daarentegen worden waarschijnlijk wel gereleased in Nederland. De release zal dan plaatsvinden op zaterdag 16 februari 2019.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 90 'Tokyo Neon

CI2290-064 · Prijs vanaf €236,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 98 'Tokyo Neon'

CI2291-083 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders

Images by: Atmos