Skip to content
Upcoming

De Nike Tech Fleece is ongekend comfortabel

6 september 2020 16:00
De Nike Tech Fleece is ongekend comfortabel

De Nike Tech fleece broeken zijn niet meer weg te denken. Het wordt weer kouder buiten, wat betekend dat we opzoek zijn naar warme en comfortabele kleding. De Nike Tech Fleece collectie is hier de perfecte kandidaat voor.

De Tech Fleece joggingbroek is gemaakt van materiaal dat je lichaam lekker warm houd. Door de combinatie van deze stof en de toelopende broekspijpen, zorgen ervoor dat de broek je warme lichaamstemperatuur vast houd. Het aantrek koord aan de bovenkant, zorgt voor een persoonlijke pasvorm. Niet alleen klinkt de broek geweldig, hij zit ook nog eens heerlijk zacht. De broek ik in bijna elke kleur te verkrijgen.

Al sinds de broek te koop is, is het een veel gedragen joggingbroek. Ook is er een bijpassend vest, wat het joggingpak compleet maakt. Dit vest is gemaakt van het zelfde materiaal. Heerlijk warm dus. Al sinds 2015 wordt de Tech Fleece gedragen. Nog steeds brengt Nike hier regelmatig nieuwe collecties en kleuren van uit.

De prijzen van de broek gaan rond de €70. Maar, je kan het zo duur maken als je wil. Nieuwe collecties of kleuren kunnen duurder zijn. Het gehele pak wordt gemaakt in heren, dames en kindercollecties. De prijzen van Nike voor kindermaatjes zijn natuurlijk lager.

De Nike Tech Fleece broek kopen? Geen zorgen, Nike heeft namelijk een enorme selectie in hun webshop! Zie hier onder een aantal top kleuren van de Nike Fleece broeken!