Skip to content
Newsfeed

Nike x Stüssy komt met 3e Air Penny ‘Fossil’

2 februari 2023 16:32
Nike x Stüssy komt met 3e Air Penny ‘Fossil’

Na het succes van de twee voorgangers, komen Nike en Stussy nu met een derde versie van de Air Penny 2. Ditmaal zullen de twee merken de Stüssy x Nike Air Penny 2 ‘Fossil’ uitbrengen op 14 februari 2023.

Stüssy en Nike hebben door de jaren heen al veel kenmerkende samenwerkingen gehad. Over een tijdspan van 20 jaar zijn het streetwear merk en de Swoosh al meer dan 18 keren samengekomen voor een collectie.

Van een Air Force 1, een Air Spiridon tot meerdere kledingcollecties. Nike en Stüssy zijn allesbehalve onbekenden van elkaar. Ditmaal zetten ze hun focus nogmaals op de Air Penny 2 ‘Fossil’ waarvan ze al twee eerdere colorways uitbrachten.

Stüssy x Nike Air Penny 2 'Green'

DX6933-300 · Prijs vanaf €113,-

Naar alle aanbieders

Stüssy x Nike Air Penny 2 'Black'

DQ5674-001 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders

Stüssy x Nike Air Penny 2

Deze versie van de Stüssy x Nike Air Penny 2 komt in een Fossil/Black kleurenscherma. De Fossil-basis is gemaakt van hennep en suède die vervolgens worden gemixt met zwarte details. De kenmerkende Air Penny 2 zool is volledig gemaakt van zwart rubber.

Aan de bovenkant van de rubbere zool is het logo van Stüssy in het donkerblauw. Op de hiel van de schoen is nog het Nike Air logo te vinden. Aan de onderkant de hiel is de kenmerkende Nike Air Max-bubbel te vinden in het navy blauw.

De Nike x Stüssy wordt verwacht de verkoop in te gaan op 14 februari 2023. Blijf up to date met onze sneakerkalender of kom al het sneakerniews te weten via de knop beneden.


Stussy x Nike Air Penny 'Fossil'
Side Stussy ~Nike
Upper Nike Stussy
Hiel Nike x Stussy
Down Sole Nike x Stussy
What's in the box