Skip to content
Upcoming

Nike Sportswear “Team USA” Olympic Pack Rio 2016 Summer Games

4 juli 2016 08:11
Nike Sportswear “Team USA” Olympic Pack Rio 2016 Summer Games

Let the GAMES begin! Nike heeft speciaal voor de komende Olympische Zomerspelen in Rio een collectie samengesteld om dit heugelijke sport evenement te vieren.

De collectie omvat de onlangs heruitgegeven Air More Uptempo in de klassieke Olympische kleuren die Scottie Pippen droeg tijdens de Olympische Spelen van Atlanta 1996 als lid van Dream Team 2.

De collectie ziet ook de terugkeer van de Air Pegasus 92 in de klassieke Olympische Spelen van Barcelona mix, die het laatst uitgebracht is in 2013. Nike releases ook de Zoom Pegasus 92 in een colorway dat de klassieke 1992 Olympische uitstraling weerspiegelt.

De collectie omvat ook de Air Presto, een sneaker die debuteerde in hetzelfde jaar als de Olympische Spelen van 2000 in Sydney. Twee Presto edities zijn geproduceerd voor de verpakking, één in klassieke neopreen, dat een ronde grafisch USA logo op de tong heeft. De tweede is een Flyknit in de kleuren van Team USA. Een mix van rood en blauw met wit op de tussenzool en champions goud op de cage, toe en branding.

Vanwege de 25ste verjaardag, is de Air Max BW ook terug te vinden in de line-up met een zwarte suède en mesh build upper die is omringt door Team USA kleuren en een dosis van goud op de Air unit en ‘USA’ geborduurd tong.

De release datum van de Olympic pack staat. hoe treffend ook. op maandag 4 juli 2016.

Shop de Olympic Rio Collection hier >>

blog5

blog3

blog2

blog1

blog4