Skip to content
Upcoming

Nike SNKRS Day staat voor de deur

23 juni 2021 13:43
Nike SNKRS Day staat voor de deur

Niet iedereen is groot fan van de Nike SNKRS app, omdat de kans klein is om een W te pakken, maar we hebben goed nieuws voor jullie. De jaarlijke terugkerende SNKRS Day staat weer voor de deur en dat betekend restock time! Wat is SNKRS Day eigenlijk? En waarom vieren we dat? Lees verder om antwoord te krijgen op al je vragen.

Vier jaar geleden kwam Nike met een innovatieve app om het aanschaffen van een nieuw paartje sneakers gemakkelijker te laten verlopen. We hebben het over de Nike SNKRS App. Ook kun je via de app de rijke geschiedenis te weten komen over bepaalde modellen of specifieke modellen volgen. Dat is nog niet alles, want Nike brengt speciale sneakers, zoals de Air Jordan 1 High uit door middel van raffles via de app. Je schrijft je in, je wacht een half uurtje en je krijgt te horen of je geselecteerd bent of niet. Uit ervaring weten wij dat het meestal vrijwel onmogelijk is om een paartje te scoren, omdat er zoveel mensen meedoen. Maar nooit geschoten is altijd mis!

Nike SNKRS Day

Zoals we al zeiden keert SNKRS Day elk jaar terug om het bestaan van de SNKRS App te vieren. Vorig jaar verscheen er helaas niet in Europa, maar dit jaar zal de SNKRS Day juist alleen in de EU plaats vinden. De line-up ziet er tot dusver veelbelovend uit, echter is er nog niks officieel bevestigd. Er zijn geruchten opgedoken dat de Off-White x Air Jordan 4 en Off-White x Air Jordan 5 zullen restocken. Aangezien 2021 volledig in het teken staat van de Dunk zullen daar ook verschillende restocks van verschijnen. Vanzelfsprekend kunnen we ook heerlijke Air Jordan 1’s verwachten van de afgelopen tijd, zoals de ‘Hyper Royal’ of de exclusieve Trophy Room collab.

Hiernaast zullen nog enkele sneakers verschijnen die je waarschijnlijk wel aan je collectie wil toevoegen! Check hieronder de foto voor een overzicht voor alle verwachte sneakers. Op zondag 8 augustus 2021 zal de Nike SNKRS Day plaats vinden. Wij van Sneakerjagers zullen je up-to-date houden met alle informatie rondom SNKRS Day, dus volg ons op alle kanalen om niks te missen!


SNKRS Day
Image by @stashedsnkrs

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date