Skip to content
Upcoming

De Nike Shox TL Nova krijgt een pastel makeover

17 februari 2020 13:38
De Nike Shox TL Nova krijgt een pastel makeover
Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

Na een samenwerking met Comme des Garçons is de Nike Shox terug en langzamerhand een trend aan het worden. Nike is zich alvast aan het voorbereiden voor pasen, want de Nike Shox TL Nova komt in een pastel colorway.

De Nike Shox werd voor het eerst op de markt gebracht in het jaar 2000, dit was de eerste keer dat de Shox technologie werd geïntroduceerd. Het ondersteuningssysteem heeft een opstelling van kleine holle kolommen in de midsole om zo de hiel te ondersteunen. De meeste modellen hebben vier kolommen in een vierkante formatie, maar kan ook variëren tot een driehoek of rechthoek opstelling.

De Nike Shox TL Nova is het laatste model dat is uitgekomen van de Nike Shox lijn en deze is specifiek gemaakt voor de dames. Het bovenwerk van de sneaker is heeft vele lagen en krijgt zo een mooie chunky look. Een zacht roze kleur bevind zich over de gehele upper. De Nike Shox branding bevind zich op de brede tong en hiel tab van de sneaker met een kleine Swoosh op de midfoot. Het bovenwerk van de sneaker rust op de Nike Shox midsole technologie. Deze midsole heeft een iets donkerder kleur roze gekregen om zo een mooie scheiding te krijgen tussen upper en midsole.

De Nike Shox TL Nova ‘Barely Grape’ dropt op 20 februari bij Nike en andere Nike retailers. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze release kalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Shox TL Nova
Nike Shox TL Nova
Nike Shox TL Nova
Nike Shox TL Nova
Images by Nike