Skip to content
Upcoming

“Vast Grey/Laser Crimson” op de Nike Shox TL Nova

13 februari 2020 11:01
“Vast Grey/Laser Crimson” op de Nike Shox TL Nova
Klik hierboven om dit artikel te beluisteren

Vorig jaar is de Nike Shox weer helemaal terug gekeerd. Het typishche jaren 90, begin 2000 model staat voor veel mensen nog fris in hun geheugen. De ‘Shox Technologie’ van Nike was in de bovengenoemde jaren een enorme hit en werd gedragen door elke sporter. Door de jaren heen is de sneaker langzaam uitgegroeid tot een fashion item, waardoor Nike zelfs weer een nieuw model heeft toegevoegd aan de serie, namelijk de Shox TL Nova. Dit keer komt het nieuwe model in een ‘Vast Grey/Laser Crimson’ colorway uit.

Toen het model voor het eerst werd geïntroduceerd kwam hij voornamelijk uit in kleuren die pasten bij zijn tijd. Dit waren voornamelijk subtiele kleuren met een ‘fout’ tintje. Denk hierbij aan een zwarte upper met glimmende zilveren en roden details.

Door de jaren heen is gebleken dat het model naast deze typische colorways ook goed de basis kan zijn voor een wat rustigere colorway. Zo zien we dat deze variant gemaakt is van de rustige ‘Vast Grey/Laser Crimson’ kleuren.

De details van de Nike Shox TL Nova “Vast Grey/Laser Crimson”

Het bovenwerk is gemaakt van een hoop verschillende materialen. Zo zien we leer, suede, mesh en hard plastic. Sommige panelen hebben een textuur in de vorm van schubben of safari lijnen. Door de combinate van suede en de tonale kleuren van deze materialen blijft de sneaker toch nog rustig.

De tongue, de Nike branding op de Toebox en de heel zijn voorzien van felle oranje details. Deze details brengen de sneaker echt tot leven en zorgen ervoor dat hij lekker fris wordt. Als finishing touch is er ook nog een zwarte ‘Swoosh’ lacelock geplaatst op de sneaker.

Deze Nike Shox TL Nova ‘Vast Grey/Laser Crimson’ is al beschikbaar via Nike.com en een aantal diverse Nike retailers. Check in de tussentijd gerust onze Sneakerjagers Releasekalender waar je hem nu al kunt kopen.

Nike Shox TL Nova 'Beige'

CU3445-001 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders
Vast Grey/Laser Crimson
Vast Grey/Laser Crimson
Vast Grey/Laser Crimson