Skip to content
Upcoming

Nike Shox Gravity komt in nieuwe colorways!

17 april 2018 11:04
Nike Shox Gravity komt in nieuwe colorways!

Vorige week werden er al twee colorways bekend gemaakt, een cleane “Triple White” en een “White/Black” colorway. Nu is er nog een nieuwe colorway onthult. Deze keer krijgt de moderne versie van de geliefde Shox lineup een “Bred” look.

De eerder bekend gemaakte “Triple White” sneaker is, zoals de naam al duidelijk maakt, compleet wit. Zoals alle drie de colorways beschikt het futuristische silhouet over een knit bovenwerk, een stevige tussenzool en Shox technologie. De drie uitvoeringen beschikken allemaal over een jewel Swoosh. Het bovenwerk van de “White/Black” uitvoering is half wit, half zwart, net zoals de zool die aan de achterkant zwart is. Het vetersysteem is wit, en de tong en de veters zijn zwart. Ook de swoosh is zwart.

De laatst onthulde colorway, genaamd “Bred” is een stuk minder clean dan de andere twee uitvoeringen. Deze schoen bevat een zwart bovenwerk van mesh met een zilveren gloed. De Shox zijn helemaal rood gekleurd, dat zorgt ervoor dat de schoenen nog meer opvallen.

Alle drie de colorways zijn al verkrijgbaar op Nike US. Of ze ook op de Nederlandse site gereleased gaan worden is nog niet bekend, houd dus voor updates onze blogs en de releasekalender in de gaten.Nike Shox Gravity “Bred”

Prijs: €150
Colorway: Black/Sail/University Red/Black
Stylecode: AR1999-006


Nike Shox Gravity “Triple White”

Prijs: €150
Colorway: White/White/White
Stylecode: AR1999-100


Nike Shox Gravity “White/Black”

Prijs: €150
Colorway: White/White/Black
Stylecode: AR1999-101