Skip to content
Upcoming

De raffle voor de Nike SB Zoom Stefan Janoski Flyleather ‘Pure Platinum’ is nu open

3 september 2020 17:50
De raffle voor de Nike SB Zoom Stefan Janoski Flyleather ‘Pure Platinum’ is nu open

De Nike SB Stefan Janoski keert terug met de klassieke Nike SB Zoom technologie. Ditmaal komt de sneaker in een rustgevende ‘Pure Platinum’ colorway. De Stefan Janoski Flyleather beschikt hiernaast ook nog eens over revolutionair materiaal!

In 2002 zagen we de Nike SB-lijn voor het eerst verschijnen. Het gezicht van de lijn was jarenlang de Nike SB Dunk. Door de jaren heen hebben we meerdere nieuwe silhouetten zien langskomen die gebruik maakten van de nieuwste technologieën.

Professioneel skateboarder Stefan Janoski is sinds het begin al een waardevol lid van het Nike SB Team. In 2009 kreeg hij de kans om zijn eigen kenmerkende sneaker te creëren. Als je zijn sneaker vergelijkt met de Dunks, E-Cue en Tre, die eerder al dropte, was de Janoski heel anders aangekleed. Dit kwam gedeeltelijk door de vulcanised sole die voor het eerst op een SB sneaker werd aangebracht. Dankzij een vulcanised sole heb je perfecte grip.

Doordat de sneaker een simpel design heeft gekregen is het gemakkelijk om allerlei dingen op het model te proberen. Zo hebben we enorm veel versies gezien, zoals de mid versie of een met Air Max technologie.

Nike SB Zoom Stefan Janoski Flyleather ‘Pure Platinum’ | CI3836-001

Deze versie op de sneaker beschikt over een bovenwerk dat is gecreëerd van Flyleather materiaal. Het leer is voor 50% gerecycled en natuurlijk 100% prestatiegericht. Wat nog mooier aan deze sneaker is, is dat het leer 40% lichter is dan normaal gesproken en vijf keer slijtvaster is dan voorheen! Voor de sockliner is er gekozen voor foam materiaal, omdat dit zorgt voor een comfortabel gevoel. Het bovenwerk en de zool zijn voor het eerst aan elkaar verbonden door middel van Nike Grind materiaal. Om de sneaker af te maken is er gekozen voor een klassieke rubberen outsole.

Zoals we al zeiden is het nu mogelijk om je in te schrijven voor de raffle via SNS. Aan de Stefan Janoski Flyleather hangt een prijskaartje van €89,-. Let op, want je hebt nog iets meer dan 3 dagen om je in te schrijven voor de raffle. In de komende dagen verwachten we de bekendmaking van meer retailers. Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.


Nike SB Stefan Janoski Flyleather 'Pure Platinum'

CI3836-001 · Prijs vanaf €111,-

Naar alle aanbieders
Nike SB Stefan Janoski
Nike SB Stefan Janoski
Nike SB Stefan Janoski
Nike SB Stefan Janoski