Skip to content
Upcoming

Nike SB X Anti Hero

15 maart 2018 15:05
Nike SB X Anti Hero

Sinds dat Sandy Bodecker in 2001 algeheel manager is geworden van Nike Skateboarding, wilt hij samenwerken met twee merken. Een van deze merken is Anti Hero, deze wens is nu uitgekomen. Binnenkort released de Nike SB X Anti Hero X Brian Anderson Dunk high en de Nike SB X Anti Hero X Grant Taylor Zoom Blazer Low.

Brian Anderson, die zowel voor Nike SB als Anti Hero skate, heeft al een aantal collabs met Nike SB gedaan. Dit is de eerste collab tussen Nike SB en Anti Hero. Brian Anderson heeft gekozen voor een leren Dunk High. De sneaker bestaat uit een zwarte upper en heeft een volledige gummizool. Als details staan zijn initialen op de linker hak terwijl er 18 op de linker hak staat. Zoek je de 1 en de 8 op in het alfabet krijg je AH, of terwijl een verwijzing naar Anti Hero.

De Zoom Blazer Low komt in een rustige grijze colorway, met een suede upper en een leren Swoosh. De initialen van Grant Taylor staan op de hiel geborduurd.

De collectie wordt afgemaakt met verschillende kleding stukken en een Zoom Blazer low. Deze Zoom Blazer Low is ontworpen door Grant Taylor.

De release van de Dunk High staat gepland voor 19 maart 2018, wanneer en waar de Zoom Blazer Low zal releasen in Europa is nog niet bekend.


Nike SB X Anti Hero X Brian Anderson – Dunk High

Releasedatum: 19 maart 2018
Prijs: €115,-
Colorway: Black/Gumsole
Stylecode: AH9613-001
Storelist: Klik hier >>Nike SB X Anti Hero X Grant Taylor – Zoom Blazer Low

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Colorway: Grey
Stylecode: AQ9941-007