Skip to content
Upcoming

Nike SB released een Air Jordan 11 “Bred” colorway van de Dunk High

13 augustus 2018 16:59
Nike SB released een Air Jordan 11 “Bred” colorway van de Dunk High

Mede dankzij hun goed samenwerking hebben het Jordan Brand en Nike nooit afstand gedaan van het delen van ideeën en inspiratie van elkaar. Een van de beste voorbeelden van dat concept voor het delen van ideeën is de onverwachte combinatie tussen de Nike SB Dunk en de Air Jordan 11.

Omdat beide behoren tot twee van de meest iconische en invloedrijke silhouetten aller tijden zijn, zou het natuurlijk een perfecte combinatie zijn! Deze SB Dunk High uitgerust met lakleer heeft namelijk precies dezelfde colorway als de Air Jordan 11 Bred. Het bovenwerk is versierd met een combinatie van lakleer en mesh, terwijl de witte middenzool wat rust brengt tussen de zwarte bovenkant van de schoen en de opvallende rode buitenzool. Het Swoosh-merk gebruikt het lettertype van de hiel van de Jordan 11 en heeft de gebruikelijke “23” vervangen door een eigen “SB” -opschrift. Hoewel nog niet zeker is of dit ook een Europese release is, wordt verwacht dat dit paar binnenkort bij Nike en geselecteerde shops zal verschijnen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike SB Dunk High

Releasedatum: TBA
Prijs: TBA
Colorway: Black/Black-White-Varsity Red
Stylecode: AJ7730-001