Skip to content
Newsfeed

Skater Ishod Wair krijgt zijn eigen Nike SB signature sneaker

14 november 2021 18:00
Skater Ishod Wair krijgt zijn eigen Nike SB signature sneaker

Professioneel skateboarder Ishod Wair werkt al jaren samen met Nike SB. Zo heeft hij verschillende malen zowel het High als Low variant van de Nike SB Dunk aangekleed. Ook heeft hij de ‘Orange Label’ Bruin gecreëerd. Nu ziet het er naar uit dat er eigen sneaker aankomt, genaamd Nike SB Ishod.

Nike of Ishod zelf hebben nog niks officieel bekend gemaakt, maar dankzij @brandon1an zijn er beelden opgedoken van het nieuwe silhouet. Het model bestaat uit verschillende donkere tinten, zoals bruin en zwart, terwijl rode details de sneaker in leven houden. De mesh basis wordt overlapt door suède overlays. Zowel op de voorvoet als op de achterkant zijn Swooshes te vinden. Op de tong is ‘Ishod’ branding te vinden. Om het silhouet af te maken is er gebruik gemaakt van robuuste React technologie in de midsole.

Aangezien Nike en Ishod Wair nog niks officieels naar buiten hebben gebracht zullen we de releasedatum ook nog even moeten afwachten. Houd voor meer informatie dagelijks Sneakerjagers in de gaten en vergeet ook niet om ons te volgen op social media. (Instagram, Facebook, Twitter)


Nike SB Ishod
Nike SB Ishod
Nike SB Ishod