Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Ben & Jerry’s x Nike SB Dunk Low ‘Chunky Dunky’

20 mei 2020 15:05
Release Reminder: Ben & Jerry’s x Nike SB Dunk Low ‘Chunky Dunky’

Hij komt er deze week eindelijk aan: De Ben & Jerry’s x Nike SB Dunk Low ‘Chunky Dunky’, een smaakvolle samenwerking tussen Nike SB en het ijsmerk Ben & Jerry’s. Het model is uiterst geschikt voor de zomerse maanden en is voorzien van een kleurrijke colorway. Het model zal dit weekend uit komen op 23 mei 2020. We zoomen nog een keertje kort in op de details van deze release.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van verschillende materialen. Zo zien we dat de koeienprint gemaakt is van een harig materiaal. Hiernaast zien we een nubuck/suède achtig materiaal op de tussenpanelen en de toebox. Een opvallend detail is de lederen swoosh. Deze heeft een soort druppelachtig effect eronder hangen. Uiteraard is dit afgeleid uit het ijs wat smelt.

Op de heel is de tekst DUNK vervangen in een speelse variant. Het lettertype wat hiervoor gebruikt is is hetzelfde als die van het logo van Ben & Jerry’s. Als finishing touch hebben ze gekozen voor een synthetische binnen voering in regenboog kleuren.

De Ben & Jerry’s x Nike SB Dunk Low Pro verschijnt 23 mei in geselecteerde skatewinkels wereldwijd en 26 mei via de Nike SNEAKRS app.

Check de Sneakerjages Releasekalender voor het meest complete overzicht wara je deze release kunt bemachtigen.

Ben & Jerry's X Nike SB Dunk Low 'Chunky Dunky'

CU3244-100 · Prijs vanaf €1.113,-

Naar alle aanbieders