Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low ‘Thermography’ is opgedoken

5 augustus 2020 21:15
De Nike SB Dunk Low ‘Thermography’ is opgedoken

Nieuwe colorways voor de Nike SB Dunk low blijven maar binnenkomen. Met al vele bijzondere releases dit jaar, kunnen we alweer uitkijken naar een nieuwe SB release. De eerste beelden zijn namelijk opgedoken van de Nike SB Dunk Low ‘Thermography’.

De Dunk hype blijkt maar niet op te houden. Één jaar geleden kregen wij de eerste beelden te zien van een samenwerking tussen Off-White en de Nike Dunk Low. Dit was het begin van de hele hype rondom de Dunk Low. Na deze reveal zagen we dat Supreme en Parra een samenwerking kregen op de Nike SB Dunk Low en vanaf deze releases kunnen we niet meer om het model heen, elke sneakerhead wilt nu minimaal één Nike Dunk Low in zijn collectie hebben.

Nike SB Dunk Low ‘Thermography’

Deze nieuwe colorway zal een echte eye catcher worden. Het bovenwerk van de sneaker heeft een thermische look gekregen met kleuren zoals groen, blauw, geel en rood. een zwarte kleur is toegevoegd op de tong, veters, sock liner en de rubberen outsole. De sneaker wordt afgerond door een witte midsole. Nog een leuk extraatje is dat je er verschillende veters bij krijgt in de kleuren geel, blauw en rood.

Er is nog weinig bekend over de sneaker, maar de Nike SB Dunk Low ‘Thermography’ wordt later dit jaar verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike SB Dunk Low 'Thermography'
Nike SB Dunk Low 'Thermography'
Images by Wavegod_thelegend