Skip to content
Upcoming

Nike SB Dunk Low Pro ‘Wheat’ dropt zaterdag 5 december

4 december 2020 09:30
Nike SB Dunk Low Pro ‘Wheat’ dropt zaterdag 5 december

De ‘Wheat’ colorway heeft zijn jaarlijkse terugkeer op de Air Force 1 al gehad. Nu is het de beurt aan de Nike SB Dunk Low voor het bruine, suède bovenwerk. De stijl is niet helemaal nieuw op de Dunk. In 2002 bracht Nike al een ‘Wheat’ Dunk uit met Reese Forbes.

De Dunk maakte dit jaar een comeback, maar was zeker nooit vergeten. Al jaren is de Nike SB Dunk een favoriet. Ook een favoriet is de bruine ‘Wheat’ colorway. Deze twee in combinatie, is een release waarvan we niet wisten dat we die nodig hadden. Ook beschikt deze nieuwe release over de geliefde gumsole.

Nike SB Dunk Low Pro ‘Wheat’

De ‘Wheat’ colorway is dit keer dus toegevoegd op de Nike SB Dunk Low Pro. Dit betekend een bruin suède bovenwerk. Ook de veters en sticksels hebben deze bruine kleur gekregen. De bruine colorway gaat ook door op de midsole, in een donkere bruin. Op de backtab staat Nike in de zelfde donker bruine kleur. Het zelfde geldt voor de branding op de tong. De SB Dunk wordt helemaal afgemaakt met een gumsole.

De Nike SB Dunk ‘Wheat’ dropt zaterdag 5 december op SNKRS. Om 09:00 begint te trekking. Voor €99,99 is de sneaker van jou, mits je de trekking wint! Houd de sneaker releasekalender in de gaten, zo mis je nooit een release. Voor extra release reminders, nieuwtjes en sneaker content volg je Sneakerjagers op Instagram.

Images by Flatspot