Skip to content
Upcoming

Eerste beelden van de Nike SB Dunk Low ‘Elephant’

10 augustus 2020 17:17
Eerste beelden van de Nike SB Dunk Low ‘Elephant’

We kennen allemaal de Air Max 1 ‘Elephant’, een van de populairste colorways op de eerste Air Max. Nu komt Nike SB met de Dunk Low ‘Elepant’ die geheel is geïnspireerd is op deze colorway.

De Nike Air Max 1 ‘Elephant’ kwam voor het eerst ui in 2007 en was uiteraard een sneaker gemaakt in samenwerking met Atmos. De sneaker is door de jaren erg waardevol geworden, omdat de sneaker een stuk draagbaarder is dan andere Air Max 1 releases. De sneaker lijkt erg op de Nike SB Dunk Low Supreme ‘White Cement’ uit 2002. De Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ lijkt daarom ook erg op de 2002 Supreme release en zal dit geen makkelijke sneaker zijn om een win op te pakken.

Nike SB Dunk Low ‘Elephant’

Wit leer bevind zich op de toebox, terwijl zwart op de midfoot en hiel zit. Over deze lederen base zitten de olifanten printen. Opvallend is dat de Swoosh niet gemaakt is van leer, maar van plastic en een jelly uitstraling heeft. De sneaker wordt afgerond dor een witte midsole en zwart rubberen outsole.

Wanneer de Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ uit komt is nog niet bekend, maar wordt verwacht in november 2020. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike SB Dunk Low 'Elephant'
Nike SB Dunk Low 'Elephant'
Images by Wavegod_the_legend