Skip to content
Upcoming

Nike viert het Chinees nieuwjaar met de Nike SB Dunk Low ‘CNY’

26 oktober 2020 15:46
Nike viert het Chinees nieuwjaar met de Nike SB Dunk Low ‘CNY’

Door de jaren heen heeft de Nike SB Dunk Low enorm veel opvallende colorways gekregen. Denk hierbij aan de ‘What The’, ‘White Cement’ en de ‘Grateful Dead’ colorway. Nu kunnen we ons al verheugen op begin 2021, want dan viert Nike het Chinees nieuwjaar met een opvallende SB Dunk Low.

De SB Dunk Low is natuurlijk weer helemaal teruggekomen in 2020 en we kunnen deze hype ook nog verwachten in 2021. Het begon allemaal in 2002 toen Nike Skateboarding werd opgericht. Hierbij brachten zij de SB Dunk Low uit en werd de sneaker meteen enorm populair. Voordat de sneaker eind 2019 weer in populariteit groeide, was de sneaker even niet zo populair, maar omdat Virgil Abloh en Travis Scott een samenwerking aangingen op de SB Dunk Low, kreeg de sneaker weer enorm veel populariteit en is de skateschoen niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld.

Nike SB Dunk Low ‘CNY’

De Nike SB Dunk Low ‘CNY’ heeft een echte ‘What The’ colorway gekregen. Niet alleen zijn de kleuren erg wild, maar is er ook gebruik gemaakt van verschillende materialen. De kleuren die op het bovenwerk zijn geplaatst, zijn Metallic Copper, Light Silver en Pueblo Brown, maar naast deze kleuren gebeurt er nog veel meer. De linkerschoen is namelijk een stuk lichter dan de rechter. Op de midfoot is een giraffe print geplaatst die wordt gecombineerd met een grijze nep-vacht op de toebox. De rechterschoen is een stuk donkerder. Hierbij is de midfoot rood en is de toebox gemaakt van goud leer. Op de hiel van de sneaker staat nu niet “NIKE”, maar is dit vervangen door een Chinees teken.

Een exacte releasedatum voor de Nike SB Dunk Low ‘CNY’ is nog niet bekend, maar de verwachting is ergens begin 2021. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen.


Nike SB Dunk Low Pro 'Street Hawker'

CV1628-800 · Prijs vanaf €287,-

Naar alle aanbieders
Nike SB Dunk Low 'CNY'
Nike SB Dunk Low 'CNY'
Nike SB Dunk Low 'CNY'
Images by zsneakerheadz