Skip to content
Upcoming

Een eerste blik op de Club 58 Nike SB Dunk Low

27 oktober 2020 15:36
Een eerste blik op de Club 58 Nike SB Dunk Low

De Nike SB Dunk Low heeft het laatst jaar enorm veel colorways gehad. Van Hyped releases naar general releases, de Nike SB Dunk Low heeft het allemaal. In 2018 kwam de Nike SB Blazer Mid ‘Club 58’ uit. Deze sneaker was in samenwerking met een skate groep die was gevormd uit werknemers en oprichters van skate winkels.

Deze variant van de SB Dunk Low gaat veel lijken op de Blazer Mid ‘Club 58’. Bij de release uit 2018 werd er gebruik gemaakt van dik lang suède, maar waren er maar weinig mooie details geplaatst op de sneaker. De aankomende SB Dunk Low brengt hier verandering in.

Nike SB Dunk Low ‘Club 58’ | BQ6817-401

De Nike SB Dunk Low ‘Club 58′ is geïnspireerd op Gulf racing auto’s. De sneaker neemt de kleuren over van de race auto. Het bovenwerk van de sneaker is geheel gemaakt van blauw zacht suède. De Swoosh is gemaakt van wit leer en heeft een witte omlijning gekregen. Op de zijkant van de hiel en tong staat Nike SB’s ’58’ logo. Onder het bovenwerk bevind zich een witte midsole en fel oranje outsole.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar kunnen deze mooie Nike SB Dunk Low in begin 2021 verwachten. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike SB Dunk Low 'Club 58'
Nike SB Dunk Low 'Club 58'
Nike SB Dunk Low 'Club 58'
Nike SB Dunk Low 'Club 58'
Images by Repgod888