Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low komt in een ‘Chicago’ colorway

14 juli 2020 12:19
De Nike SB Dunk Low komt in een ‘Chicago’ colorway

De Nike SB Dunk Low heeft in het eerste half jaar van 2020 al veel mooie releases gezien zoals de Strangelove en Travis Scott Dunk. Nu wordt het tweede half jaar goed gestart met de Nike SB Dunk Low ‘Chicago’.

Nike Skateboarding (Nike SB) werd opgezet in 2002 waarbij gelijk de Nike SB Dunk Low uitkwam. De sneaker werd gelanceerd samen met Supreme en brachten de Nike SB Dunk Low Supreme ‘White Cement’ uit. Deze sneaker is tot op de dag van vandaag nog steeds een grail voor elke sneakerhead en heeft nu een waarde rond de €6.000 en €17.000. Kort na de Supreme release ging Nike SB de samenwerking aan met merken zoals Zoo York en Chocolate. Co-branded partnerschappen kregen hierdoor een geheel andere betekenis. In 2003-2004 explodeerde het merk en sloegen Supreme en Nike SB de handen weer in een. De twee brachten verschillende Nike Dunk High’s uit die onderdeel waren van een City Series Pack. Een jaar later kwamen de Team Manager Series uit. In deze serie werd samengewerkt met merken zoals Diamond Supply Co. en Stussy.

Nike SB Dunk Low ‘Chicago’

De Nike SB Dunk Low krijgt de wel bekende ‘Chicago’ make-over. Het leren bovenwerk wordt gekleurd in een wit met rode kleurenstelling. Het bovenste deel van de hiel, de Swoosh, sockliner en veters hebben een zwarte kleur gekregen. De dikke tong heeft een witte kleur gekregen met een rode patch erop met het Nike SB logo erop. Kijkend naar beneden zit het bovenwerk op een witte midsole en rode outsole.

De Nike SB Dunk Low ‘Chicago’ was uitgekomen bij Size? en was binnen no time uitverkocht. Het is niet bevestigd dat dit een Size? exclusive was, dus we kunnen nog een release verwachten. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike SB Dunk Low 'Chicago'
Nike SB Dunk Low 'Chicago'
Nike SB Dunk Low 'Chicago'
Images by Size?