Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low Pro ‘Chicago’ dropt 20 augustus

29 juli 2020 09:23
De Nike SB Dunk Low Pro ‘Chicago’ dropt 20 augustus

Nike SB zet zijn J-Pack serie voort met de aankomende ‘Chicago’ colorway op het Dunk Low model. Deze colorway kennen we natuurlijk allemaal van het klassieke Air Jordan 1 model. Twee weken geleden zagen we, door een shockdrop van Size?, al een eerste glimp van deze nieuwe colorway op de Nike SB Dunk Low Pro. Nu weten we dus ook dat de Nike SB Dunk Low Pro ‘Chicago’ een wijdere release krijgt die dropt op 20 augustus!

Toen de Air Jordan 1 voor het eerst verscheen, dropte er 13 colorways op de sneaker en een van deze colorways was de ‘Chicago’ colorway. Deze colorway is zeer populair en er is al meerdere keren een retro colorway van gemaakt. Ook heeft Off-White deze colorway gebruikt bij het creëren van de Off-White x Air Jordan 1. Nu heeft Nike SB de colorway gebruikt op het populaire Nike SB Dunk Low model.

Nike SB Dunk Low Pro ‘Chicago’ | BQ6817-600‬

Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit de materialen mesh en leer. De basis van de sneaker is gecreëerd in een witte kleur, terwijl de overlays zijn gemaakt in een rode kleur. De branding op de tong en de outsole zijn ook verwerkt in dezelfde rode kleur. Verder zijn de veters, Swooshes en hiel zwart van kleur om het ‘Chicago’ design helemaal af te maken.

De releasedatum voor de Nike SB Dunk Low Pro ‘Chicago’ staat nu gepland voor 20 augustus 2020 om 09:00 uur. Check Sneakerjagers voor alle aankomende updates wat betreft deze geweldige sneaker! Scroll naar beneden voor foto’s.

Nike SB Dunk Low J-Pack 'Chicago'

BQ6817-600 · Prijs vanaf €434,-

Naar alle aanbieders
Dunk Low Chicago
Dunk Low Chicago
Images by Fullress

The Turnover