Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk Low ‘ACG’ dropt op woensdag 1 juli

29 juni 2020 14:47
De Nike SB Dunk Low ‘ACG’ dropt op woensdag 1 juli

Er is nog geen eind in zich als het gaat om de hype rondom de Nike Sportswear Dunk en Nike SB Dunk. De hype is in 2020 weer helemaal terug en we kunnen ons nu dus ook weer verheugen op een nieuwe colorway. Zo komt er over een paar dagen een ACG geïnspireerde colorway uit voor dit populaire model.

Nike SB

Nike lanceerde Nike Skateboarding (Nike SB) in 2002 om de snelgroeiende skateboardmarkt te betreden nadat Nike twee eerdere ondernemingen op de skatemarkt waren uitgevallen. Hierbij lanceerde Nike ook de Nike SB Dunk Low. Niet kort na deze lancering kwamen Supreme en Nike bij elkaar en brachten toen de Nike SB Dunk Low Supreme White Cement uit. Een sneaker die tot de dag van vandaag elke sneakerhead in zijn collectie wilt hebben. Hierbij was de legendarische dunk lijn geopend. Tot de dag van vandaag is Nike Skateboarding uitgegroeid tot een van Nike’s grootste delen met zijn volledige lijn van sneakers, skate team en liefde van sneakerheads en skaters.

Nike SB Dunk Low ‘ACG’

Het bovenwerk van de Nike SB Dunk Low ‘ACG’ komt met een zwarte suede base met daaroverheen blauwe suede overlays. Gele details zijn te vinden op de veters, Nike logo op de hiel en logo op de tong. Een oranje suede Swoosh popt op op de midfoor van de sneaker. Het bovenwerk van de sneaker rust op een bijzondere midsole. De midsole is dit keer wit gekleurd, maar heeft verschillende kleuren spikkels over de gehele zool lopen.

De Nike SB Dunk Low ‘ACG’ dropt op woensdag 1 juli voor €100. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike SB Dunk Low 'ACG'
Image by Solebyjc