Skip to content
Upcoming

Een vegan Nike SB Dunk Low komt eraan

10 februari 2021 17:52
Een vegan Nike SB Dunk Low komt eraan

Dunks na Dunks na Dunks, we komen er maar niet vanaf! Elke week zien we wel weer een nieuwe Dunk release voorbij komen. Nu komt op 13 februari de Nike SB Dunk High Vegan ‘Barboque Brown’ uit.

Februari is een goede maand voor Nike SB liefhebbers. We zien niet alleen de ‘Barboque Brown’ colorway uit komen, maar zien we op deze datum ook de Nike SB Dunk Low ‘Pink Pig’ uitkomen. Deze sneaker is geïnspireerd op de Porsche 917/20 uit 1971. Wil jij meer over deze sneaker te weten komen? Lees dan hier meer! Een week later komt Carpet Company met een Nike SB Dunk High release. Op 25 februari komen toch wel een van de beste SB releases van het jaar uit. Op deze datum brengen Supreme en Nike vier verschillende colorways uit voor de Nike SB Dunk Low.

Supreme x Nike SB Dunk Low

Nike SB Dunk High Vegan ‘Barboque Brown’ | CV1624-200

De Nike SB Dunk High komt in een donker kleurenpallet. Het bovenwerk is voor een groot deel gemaakt van polyurethaan stof. Dit materiaal heeft een bruine kleur gekregen. Om wat leven te geven aan het bovenwerk zijn er groene veters toegevoegd. Natuurlijk beschikt de sneaker over een dikke tong met het Nike SB logo erop. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en groene outsole die weer matched met de veters.

De Nike SB Dunk Low Vegan ‘Barboque Brown’ komt sneller uit dan gedacht! De duurzame skateschoen komt namelijk uit op zaterdag 13 februari via onder andere Nike voor €100,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van aankomende releases.


Nike SB Dunk High Vegan 'Baroque Brown'

CV1624-200 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
SB Dunk High Vegan
SB Dunk High Vegan
SB Dunk High Vegan
SB Dunk High Vegan
Images by Nike