Skip to content
Upcoming

Een vegan Nike SB Dunk High vertoont zich

26 januari 2021 18:23
Een vegan Nike SB Dunk High vertoont zich

Colorways na colorways duiken op als we het hebben over de Nike SB Dunk. Voor de komende weken staan er al enkele colorways op de planning en daar wordt er nu weer één aan toegevoegd. In Azië zijn namelijk beelden naar buiten gekomen van een Nike SB Dunk High die is opgemaakt uit vegan leer in een ‘Baroque Brown’ colorway.

Aankomend weekend kan je al een Nike SB Dunk Low verwachten die is aangekleed in een ‘Street Hawker’ colorway. Daarnaast verschijnt er op 13 februari een opvallende SB Dunk Low die is aangekleed in een ‘Pink Suede’ colorway. Een week later, op 20 februari, zien we een samenwerking tussen Carpet Company x Nike SB verschijnen die samen het Dunk High een make-over hebben gegeven. Ook wachten we nog altijd op een releasedatum van de gehypte Supreme x Nike SB collab.

Nike SB Dunk High Vegan ‘Baroque Brown’ | CV1624-200

De aankomende SB Dunk High beschikt over een donker kleurenpallet. De basis van het bovenwerk beschikt voornamelijk over polyurethaan stof en is volledig verwerkt in een bruine kleur. Polyurethaan is een kunstmatig alternatief dat vaak gebruikt wordt voor leer. Ook de gewatteerde tong en sockliners zijn opgemaakt in bruine kleuren. Om de sneaker toch wat leven in te blazen beschikt de sneaker over groene veters en een contrasterende witte midsole. Onder de midsole is een groene outsole te vinden die matched met de veters.

Helaas zullen we nog even tot februari moeten wachten totdat we de Nike SB Dunk High Vegan ‘Baroque Brown’ zien releasen. De release staat nu namelijk gepland op zaterdag 13 februari. Er zal een prijskaartje aan hangen die €110,- zal bedragen. Check hieronder afbeeldingen van de colorway en houd een oogje in het zeil op onze kanalen, zodat jij geen enkel sneaker nieuwtje meer mist vanaf nu!


Nike SB Dunk High Vegan 'Baroque Brown'

CV1624-200 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders

Nike SB Dunk High Vegan Baroque Brown
Nike SB Dunk High Vegan Baroque Brown
Nike SB Dunk High Vegan Baroque Brown