Skip to content
Upcoming

Nike SB geeft de Dunk High een ‘TV Signal’ make-over

22 april 2021 12:00
Nike SB geeft de Dunk High een ‘TV Signal’ make-over

Dagelijks duiken er nieuwe geruchten op die over het populaire Nike SB Dunk model gaan. Ook nu zijn er foto’s opgedoken van een nieuwe colorway op het hoge variant. Het gaat hier om de Nike SB Dunk High in een ‘TV Signal’ colorway. Daarnaast heeft de sneaker mogelijk ook al een releasedatum gekregen.

Wat kun je eigenlijk nog meer de komende tijd verwachten qua Nike SB Dunk releases? Voor aanstaande vrijdag, 23 april 2021, staat de opvallende ‘Maui Wowie’ colorway op de agenda. Een kleurrijke colorway die geweldig past bij de zomer die in aantocht is. Daarnaast verwachten wij dat ook de Wasted Youth samenwerking in april nog verschijnt. Benieuwd welke releases er verder op de planning staan? Check dan even onze Releasekalender voor een duidelijk overzicht.

Nike SB Dunk High ‘TV Signal’ | First Look

De naam van de colorway verklapt het eigenlijk al. Deze Nike SB Dunk High is geïnspireerd op die enorme televisies die iedereen thuis had vroeger. Je had vaak last van al die kleurrijke balken die verschenen op het moment dat je geen signaal had. Dat is precies waar deze colorway op is geïnspireerd en dat is aardig gelukt vinden wij.

Het bovenwerk beschikt over een basis die is gecreëerd van premium leer. Hierop zijn suède overlays te vinden in een zwarte kleur die een luxe uitstraling creëeren. Ook de Swooshes zijn verwerkt in een zwarte kleur, maar dan in glimmend lak. Onder deze Swooshes loopt over de gehele zijkant + hiel de kleurrijke prints die het storende tv signaal weergeven. Om het effect realistischer te maken breken witte vlakken tussen de prints door. Onder het gedetailleerde bovenwerk loopt een witte midsole en een contrasterende zwarte outsole. Deze combinatie matched weer goed met het zwart/witte bovenwerk.

Volgens @nikesbornothing heeft de Nike SB Dunk High ‘TV Signal’ zelfs al een releasedatum, namelijk 15 mei 2021. Daarnaast zal volgens geruchten de release alleen in Europa en de UK plaats vinden. Scroll gauw naar beneden voor foto’s van de colorway en houd Sneakerjagers goed in de gaten voor je laatste nieuwtjes. Wil je helemaal niks meer missen? En heb je de Sneakerjagers App nog niet? Dan raad ik je aan om die maar snel te downloaden! Klik hier om de App te downloaden.

Nike SB Dunk High 'TV Signal'

CZ2253-100 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders

Nike SB Dunk High TV Signal
Nike SB Dunk High 'TV Signal'
Images by @leway_sg