Skip to content
Newsfeed

Nike SB Dunk High ‘Sweet Tooth’ release voor Halloween 2023

4 juli 2023 18:18
Nike SB Dunk High ‘Sweet Tooth’ release voor Halloween 2023

Niemand viert Halloween zoals Nike SB dat doet. Opnieuw zal Halloween namelijk in het teken staan van een SB Dunk release. Dit keer zal de Nike SB Dunk High ‘Sweet Tooth‘ in de schijnwerpers staan. Alle release informatie ontdek je hieronder!

Dat Nike SB bekend staat om indrukwekkende Halloween releases, hebben ze in de afgelopen jaren wel bewezen. Zo hebben we onlangs de gewilde SB Dunk Low ‘Mummy’, ‘Night of Mischief Halloween’ en ‘Halloween’ voorbij zien komen.

Voor Halloween 2023 heeft Nike een colorway gecreëerd dat geïnspireerd is op candy corn, een lekkernij dat meestal wordt geassocieerd met deze griezelige tijd van het jaar. Ook de naam ‘Sweet Tooth’ heeft de sneaker hieraan te danken.

Verder heeft het bovenwerk een kleurverloop dat loopt van wit bij de teen, naar oranje bij de middenvoet en geel rond de hiel. Daarnaast zijn de oranje Swooshes omringd met een mosterdachtige tint. Dit draagt bij aan het thema van de toe box, waar een reliëf van een bijtwond zichtbaar is. Ook de tong is voorzien van details. Zo staat hier de tekst “do not take candy from strangers” onder een afbeelding van een tand. De finishing touch van het ontwerp is de inlegzool die een all-over print met de snoepjes heeft.

Op dit moment is er helaas nog geen officiële releasedatum bekend. Uiteraard kunnen we de Nike SB Dunk High ‘Sweet Tooth’ kort vóór Halloween 2023 verwachten. Houd daarom onze releasekalender en Instagrampagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van het laatste sneakernieuws!

Nike SB Dunk High 'Sweet Tooth'
Nike SB Dunk High 'Sweet Tooth' buitenzool
Nike SB Dunk High 'Sweet Tooth'
Nike SB Dunk High 'Sweet Tooth' binnenzool
Nike SB Dunk High 'Sweet Tooth' tonglabel
Nike SB Dunk High 'Sweet Tooth' hiel
Nike SB Dunk High 'Sweet Tooth' tong details
Nike SB Dunk High 'Sweet Tooth' met drie veters
Nike SB Dunk High 'Sweet Tooth' bijtwond