Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk High Pro QS ‘Strawberry Cough’ released later dit jaar

21 augustus 2020 14:07
De Nike SB Dunk High Pro QS ‘Strawberry Cough’ released later dit jaar

De Nike SB Dunk lijn staat wel bekend om zijn gekke colorways en variaties. Vooral op 4/20 kunnen wij een bizarre colorway verwachten. Dit jaar met 4/20 zagen wij dat de Reverse Skunks uitkwamen en de ‘Strawberry Cough’ waren uitgesteld. Gelukkig volgens retailer Caliroots kunnen wij in de aankomende maanden de Nike SB Dunk High Pro QS ‘Strawberry Cough’ verwachten.

4/20 is een feestdag waarop het consumeren van cannabis word gevierd. Op deze dag komen er vooral in Amerika honderden mensen in verschillende steden bij elkaar. Merken zoals Nike spelen hier goed op in en zien we elk jaar wel een Nike SB Dunk Low voorbij komen die geheel in het teken staat van deze feest dag.

Nike SB Dunk High Pro QS ‘Strawberry Cough’ | CW7093-600

De sneaker heeft een geheel aardbei make-over gekregen. De midfoot en de voorvoet zijn gemaakt van leer en hebben een rode kleur gekregen met pitten erop waardoor het lijkt op een aardbei. D e Swoosh en het achterste deel van de sneaker is gemaakt van grof groen suede. Op de zijkant van de hiel staat een cartoon van een aardbei die hoest. Onder het bovenwerk zit een doorzichtige mid- en outsole.

Een exacte releasedatum voor de Nike SB Dunk High ‘Strawberry Cough’ is nog niet bekend, maar wordt in de aankomende weken verwacht. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike SB Dunk High Pro QS 'Strawberry Cough'

CW7093-600 · Prijs vanaf €171,-

Naar alle aanbieders
Nike SB Dunk High 'Strawberry Cough'
Nike SB Dunk High 'Strawberry Cough'
Nike SB Dunk High 'Strawberry Cough'
Images by Stadium Goods