Skip to content
Upcoming

De Nike SB Dunk High ‘Strawberry Cough’ komt deze zomer

16 mei 2020 09:23
De Nike SB Dunk High ‘Strawberry Cough’ komt deze zomer

Tussen alle hype rondom de Nike Dunk Low begint nu ook de high variant in de spotlight te staan. Het model is al verschillende keren flink gehyped. De release op 20 april (420) was wellicht een van de dikste van het jaar. Met een beperkte oplage van 420 paar was het ook een van de meest gelimiteerde. Het gerucht van een vergelijkbare release ging al een tijdje rond maar het is nu zeker. De Nike SB Dunk High ‘Strawberry Cough’ komt eraan.

Het model is gemaakt van een aantal opvallende materialen. Zo zien we dat er voor de swoosh en de heel gebruik is gemaakt van langharig suede. Het middenpaneel en de mudguard is gemaakt van struisvogel leer, terwijl de toebox zelf van glad leer is gemaakt. Op de heel zien we ook nog regulier suède. Als finishing touch heeft Nike gekozen voor een volledig doorzichtige midsole.

Er is momenteel nog geen vaste releasedatum bekend van deze Nike SB Dunk High ‘Strawberry Cough’. We verwachten, gezien de colorway, wel dat deze release richting de zomer uit zal komen. Uiteraard zal hij komen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

In de tussen tijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor updates en meer.

Dunk High 'Strawberry Cough
Dunk High 'Strawberry Cough
Dunk High 'Strawberry Cough
Images by: @jlearo