Skip to content
Upcoming

Nike SB Dunk High ‘Maui Wowie’ dropt op 4/20

6 april 2021 21:00
Nike SB Dunk High ‘Maui Wowie’ dropt op 4/20

Elk jaar brengt Nike een sneaker uit op 4/20, de nationale stoner “feestdag”. Na de Nike SB Dunk ‘Dog Walker’ en de ‘Reverse Skunk’ komt Nike dit keer met een colorway genaamd: ‘Maui Wowie’. De Nike SB Dunk High ‘Maui Wowie’ heeft naast een opvallend bovenwerk, nog een leuke verrassing.

Nike SB Dunk High ‘Reverse Skunk’
Nike SB Dunk High ‘Dog Walker’

Ook dit jaar verwachten we een bijzondere Nike SB Dunk release voor 4/20 (20 april). Dit keer is niet alleen het printje opvallend, maar heeft het bovenwerk ook nog een reveal laagje! Dit laagje hebben we de laatste jaren veel voorbij zien komen bij Nike release’s. Zo beschikt de Nike SB Dunk x Travis Scott hier ook over, maar zagen we het ook op de Air Force 1 en de Air Max 1.

Nike SB Dunk High ‘Maui Wowie’ | CZ2232-300

De eerste laag van het bovenwerk heeft een blauw met roze bloemetjes print, die een echte Hawaï vibe geeft. Hieronder zit het reveal laagje. Ook deze heeft een Hawaï printje, maar dan in het oranje. De overlays van het reveal laagje zijn groen en van suede, wat een soort gras look geeft. De Swoosh en tong hebben een beige kleur en zijn geborduurd. Op de outsole is ook gebruik gemaakt van de beige tint. Ook zien we een opvallende oranje branding op de tong.

Op de onderstaande foto’s zijn duidelijk de verschillende lagen te zien. De vrolijke boel past volgens ons perfect in het rijtje van de andere 4/20 release’s.

Nike SB Dunk High 'Maui Wowie'

Release info

We weten het nog niet helemaal zeker, maar het ziet ernaar uit de de Nike SB Dunk High ‘Maui Wowie’ dropt op 20 april 2021, aka. 4/20. De sneaker zal een prijskaartje hebben van €110 en released bij Nike. We houden je op de hoogte via onze sneaker releasekalender, blogs en Instagram, waar je nog veel meer andere sneaker content kan vinden.

Nike SB Dunk High 'Maui Wowie'

CZ2232-300 · Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders
Nike SB Dunk High 'Maui Wowie'
Nike SB Dunk High 'Maui Wowie'
Nike SB Dunk High 'Maui Wowie'