Skip to content
Upcoming

Nike SB Bruin React komt met ‘Blue Flame’ colorway

14 mei 2020 08:38
Nike SB Bruin React komt met ‘Blue Flame’ colorway

Er zijn weer klassiekers onderweg die in een nieuwe colorway komen met de allernieuwste technologieën van Nike! Daar maak je ons ontzettend blij mee, en het is een heerlijke colorway die komt op één van de bekendste modellen van het merk. Namelijk de Nike SB Bruin React! Dit keer krijgt hij een te gekke make over met een gave ‘Blue Flame’ colorway. Wanneer het paar precies uit zal komen is nog niet bekend, maar die informatie zal snel volgen. Wil je alles weten over dit paar? Lees dan snel verder.

Nike SB Bruin React ‘Blue Flame’

De heerlijke SB Bruin React is een echt klassiek model van het merk, die nu is voorzien van de allernieuwste demping technologieën. Deze colorway is terug te zien op het gehele bovenwerk, en heeft een mix van suède, leer en mesh. Daarnaast is het Bruin React logo terug te zien op de tongen. Wat bijzonder is en zeker opvalt aan het paar is de swoosh. Die is uitgelijnd in panelen die in de tussenzolen vallen. Wat de sneaker nou echt afmaakt is de React demping, zoals wij gewend zijn van het heerlijk merk.

Het klassieke model heeft dus een nieuwe demping technologie, zo is de sneaker nog nooit zo comfortabel gemaakt dan nu. Het paar is heerlijk voorzien van de demping die ze ook wel de React demping noemen, die tegenwoordig in veel sneakers zit van het merk.

Release info

Wanneer het paar zal droppen is nog niet bekend, wel weten we dat we meer informatie zullen kunnen verwachten in de komende maanden. Dus voor je het weer ben jij wel voorzien van de SB Bruin React ‘Blue Flame’ van Nike. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases en weetjes? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date over de nieuwste sneakers.

Images by: solebyjc