Skip to content
Upcoming

De Nike SB Blazer Mid Premium verschijnt in een ‘Sashiko’ colorway

16 juli 2020 19:12
De Nike SB Blazer Mid Premium verschijnt in een ‘Sashiko’ colorway

Dit jaar introduceert Nike SB een nieuwe sneakercollectie die beschikt over een oude vorm van Japans borduurwerk, genaamd ‘Sashiko’ stitching. Er zijn nu officiële foto’s onthuld van de Nike SB Blazer Mid Premium ‘Sashiko’.

De ingewikkelde, met de hand genaaide techniek, ontstond in de jaren 1600. Zoals we al zeiden wordt de techniek toegepast op het Blazer Mid Premium model, maar we volgens geruchten zullen ook het Nike SB Dunk Low model en de Janoski verschijnen in hetzelfde thema.

Nike SB Blazer Mid ‘Sashiko’ | CT0715-400

Het model zijn bovenwerk is volledig gemaakt van canvas en de basis is gekleurd in een ‘Mystic Navy’ kleur, terwijl overlays, hielpanelen en Swooshes in een ‘Sail’ colorway zijn gedompeld. De stitching is duidelijk te zien op de Swoosh en rondom de heel tab. De toebox is overigens gemaakt van suède materiaal. Onder de sneaker loopt een rubberen ‘Sail’ zool. Zo wordt de zool goed gematched met de Swoosh en de heel tab. Om de sneaker af te maken is er gekozen voor een gum outsole.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend voor de sneaker, maar wij verwachten dat hij in de komende maanden zal droppen. Houd goed onze Releasekalender in de gaten voor alle aankomende releases. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker.

Nike SB Blazer Mid
Nike SB Blazer Mid