Skip to content
Upcoming

NIKE SALE! Nieuwe items toegevoegd

4 januari 2021 15:47
NIKE SALE! Nieuwe items toegevoegd

Nu heel Nederland weer thuis zit, door de lockdown, zijn we weer massaal aan het online shoppen. Lekkere joggingbroeken, warme truien en sokken. Een voordeel van de lockdown: comfy kleding! De Nike Sale is dus precies op tijd! Al een tijdje kunnen we verschillende Nike items scoren met korting. Opnieuw zijn er te gekke items toegevoegd aan de sale.

Niet alleen toffe kleding items, ook sneakers zijn te scoren voor een mooie prijs! De Nike sale is al een tijdje bezig en ging erg hard! Tot 7 januari kan je nog vele items shoppen met tot wel 50% korting. Shop onze favoriete sneakers en andere items uit de Nike End of Season Sale. De onderstaande items zijn voor dames, heren en kids! Zit er niks voor jou tussen? Bekijk dan HIER het hele Sale overzicht. Hier zit voor iedereen wel wat bij.

Volg Sneakerjagers op Instagram voor elke dag toffe sneaker content. Hier houden we je ook op de hoogte van de beste deals en steals. Alle nieuwe sneaker releases vind je in de release kalender! Voor meer blogs over nieuwe sneaker releases, top 10’s en andere leuke nieuwtjes, klik je HIER! Sneakerjagers houd je op de hoogte! Bekijk hier onder onze favoriete items uit de Nike Sale en scoor ze voor een mooi prijsje!

>> SCOOR HIER voor €78.47 << Ook in andere kleuren!

Nike Sale

>> SHOP HIER voor €35.97 <<

>> SCOOR HIER €32.97 <<

Nike Sale

>> SHOP HIER voor €98.47 <<

>> SCOOR HIER voor €33.97 <<

Nike Sale

>> SCOOR HIER voor €67.97 <<

>> SHOP HIER voor €43.97 <<

Nike Sale

>> SCOOR HIER voor €69.97 <<

Nike Sale

>> SHOP HIER voor €23.97 << Ook in het zwart!

Nike Sale

>> SHOP HIER voor €41.97 <<