Skip to content
Upcoming

Nike released een Nike SB Dunk met de NBA

19 september 2018 14:02
Nike released een Nike SB Dunk met de NBA

Nike zal een Nike SB Dunk gaan releasen met een bijpassende varsity jacker. Op de SB Dunk zal de NBA branding aanwezig zijn, net als op het bijpassende jack.

Sinds het contract dat Nike met de NBA heeft zijn er veel sneaker uitgekomen met de NBA branding erop. Denk aan een aantal Air Force One’s en de samenwerking met Supreme New York. Nu komt er dus ook een Nike SB Dunk uit in samenwerking met de grootste basketball competitie van Amerika.

Het gehele bovenwerk van de SB Dunk is van Royal Blue Satin. De sneaker speelt daarmee helemaal in op de bijpassende varsity jacket die gemaakt en veel gedragen werd in de jarge 80. Daarnaast heeft de sneaker gewaxte veters en de NBA branding zit binnen op de tong. Ook de midsole als de outsole heeft dezelfde kleur als het bovenwerk.

De varsity jacaket heeft de zelfde kleur als de sneaker. Daarnaast staat het logo van de NBA groot op de borst. Zowel de kraag als het einde van de mouw en de onderkant van de varsity jacket rood met wit gestreept. Deze kleuren passen perfect bij het logo van de NBA.

De Nike SB Dunk x NBA released rond de start van het nieuwe NBA seizoen die begint op 16 oktober. Zowel de sneaker als de varsity jacket zullen releasen op Nike.com.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

NBA x Nike SB Dunk

Releasedatum: 13 oktober
Prijs:
 €115
Colorway: Royal Blue
Stylecode: AR1577-446
Storelist>>