Skip to content
Upcoming

Nike released een Luxe variant van de Air More Money!

1 augustus 2018 12:17
Nike released een Luxe variant van de Air More Money!

Er zijn geen twee basketbalschoenen die de stijl van de jaren 90 beter belichamen dan de Air Money en Air More Uptempo. Twee decennia later zijn deze iconische classics samengevoegd: maak kennis met de Air More Money, dit keer in een marble colorway.

De Nike Air More Money hebben we uiteraard al eerder gezien. Deze werd meestal in een wat wilde colorway uitgebracht. Voor deze release speelt Nike heel erg in op de naam van de sneaker: Money!

De sneakers is opgebouwd met oog voor detail, performance en unieke looks. Door de mix van de twee sneakers komt het beste van twee partijen samen. De unieke midsole sluit perfect aan op het dynamische bovenwerk, inclusief het stevige lacing systeem.

Als we kijken naar de colorway straalt de sneaker direct luxe uit. Zo is de mudguard ban de sneaker bedekt met een marble patroon. Luxe wordt vaak geassocieerd met zwarte en witte tinten. Dit zien we uiteraard ook terug over de gehele sneaker. Naast het marble patroon zien we een suède en canvas materiaal. Voor de midsole hebben ze wit gebruikt met een zwarte outsole. Als finishing touch zien we het dollarteken op de heel en goude luchtgaatjes op het lacepaneel.

Ben jij helemaal om? Grijp dan morgen je kans want deze Nike Air More Money Marble zal 2 augustus 2018 om 09:00 gereleased worden bij Nike!


Nike Air More Money Marble Luxe

Releasedatum: 02-08-2018
Prijs: €170
Colorway: Black-White/Multi-Color Marble
Stylecode: AJ1312-003
Klik hier voor de storelist >>