Skip to content
Upcoming

Nike Presto X Off-White ‘White’ release info 3 augustus

30 juli 2018 10:45
Nike Presto X Off-White ‘White’ release info 3 augustus

De collabs van Nike en Off-White zijn niet te missen. Na de release van de zwarte Presto released op 3 augustus de Nike X Off-White Presto ‘White’.

Oorspronkelijk bestond de Nike X Off-White collectie uit tien populaire Nike sneakers, vandaar dat de collectie ook wel The Ten genoemd word. Virgil Abloh, oprichter en designer van Off-White, heeft in de collectie de sneakers uit elkaar gehaald en op een nieuwe manier in elkaar gezet, zodat de sneaker een ‘deconstructed’ look krijgen. Na het succes van de originele The Ten collectie bleek al snel dat er plannen waren voor uitbreiding van de collectie. Zo zijn er dit jaar al twee Air Jordan 1’s uitgekomen en twee Nike Zoom Fly sneakers uitgekomen en komen daar nog twee Presto’s bij.

De witte versie word de derde Presto in de lijn van de ‘The Ten’ collectie. De sneaker heeft een grondige make-over gekregen en heeft een deconstucted look. Het meest opvallende is dan ook de stof waar de schoen van is gemaakt. De upper bestaat dan ook uit gebreid mesh met de naden aan de buiten kant. De Presto heeft de kenmerken gekregen die op de gehele ‘The Ten’ collectie zitten. De sneaker heeft een opgestikte Swoosh, het oranje labeltje, opgestikte Swoosh, de ziptie en natuurlijk de AIR branding op de hiel.

Hieronder staat een lijst met shops die de sneakers gaan verkopen. Deze lijst zal dagelijks bijgewerkt worden nieuwe shops en raffles.

Nike X Off-White Presto ‘White’.

Releasedatum: 03.08.2018 om 09:00
Prijs: €150,-
Colorway: White/Black-Cone
Stylecode: AA3830-100

Stores:


Images: Solebox