Skip to content
Upcoming

Nike Presto X Off-White ‘Black’ release info 28 juli

23 juli 2018 12:01
Nike Presto X Off-White ‘Black’ release info 28 juli

De collabs van Nike en Off-White zijn de meest unieke collabs van het afgelopen jaar. Op 28 juli wordt de Nike Presto X Off-White Black gereleased.

Oorspronkelijk bestond de Nike X Off-White collectie uit tien populaire Nike sneakers, vandaar dat de collectie ook wel The Ten genoemd word. Virgil Abloh, oprichter en designer van Off-White, heeft in de collectie de sneakers uit elkaar gehaald en op een nieuwe manier in elkaar gezet, zodat de sneaker een ‘deconstructed’ look krijgen. Na het succes van de originele The Ten collectie bleek al snel dat er plannen waren voor uitbreiding van de collectie. Zo zijn er dit jaar al twee Air Jordan 1’s uitgekomen en twee Nike Zoom Fly sneakers uitgekomen en komen daar nog twee Presto’s bij.

In de originele collectie zat al een Presto, deze had een zwarte upper en een gebroken witte midesole. De Presto die uit komt op 28 juli heeft een volledig zwarte colorway. Natuurlijk heeft de sneaker weer de herkenbare details van de The Ten collectie. Op de achterste strap staat ‘AIR’, heeft de stof de ‘deconstructed’ look, is de Swoosh op de sneaker gestikt en zijn het oranje labeltje en de zip tie weer aanwezig.

Hieronder staat een lijst met shops die de schoenen zullen gaan verkopen. Deze lijst zal dagelijks bijgewerkt worden met nieuwe raffles en verkooppunten.


Nike Presto X Off-White ‘Black’

Releasedatum: 27.07.2018 om 09:00
Prijs: €150,-
Colorway: Black/White-Cone
Stylecode: AA3830-002

Stores:


Images: End.Clothing