Skip to content
Upcoming

Nike onthult de “Federer Forever” Air Force 1

19 februari 2018 16:05
Nike onthult de “Federer Forever” Air Force 1

Roger Federer stond 14 jaar geleden bovenaan de ATP-wereldranglijst. Nu, op 36-jarige leeftijd, heeft Federer zijn status als de G.O.A.T. (Greatest of all Time) verder verstrekt en daarmee is hij de oudste tennisspeler die ooit de toppositie heeft behouden. Federer begint aan zijn 303e week als nummer 1 van de wereld, een record dat hij in juli 2012 afsnoepte van de Amerikaan Pete Sampras. Hij was 286 weken lang nummer 1. Natuurlijk viert Nike deze gelegenheid en koppelt hij Federer aan een paar aangepaste Air Force 1’s.

De zogenoemde “Federer Forever”, zijn unieke sneakers in premium zwart leer met een witte zool. Wat deze schoen echt onderscheidt, zijn de gouden details. De Swoosh, Federer’s kenmerkende logo op de tong van de schoen en het speciale RF1 borduurwerk op de hielen. De schoenen worden geleverd in een op maat gemaakte houten doos die zijn 302 weken boven aan de ranglijst viert.

Helaas zullen Federer-fans niet snel de kans krijgen om zelf een paar te bezitten. Volgens Nike is de speciale RF1 uitsluitend gemaakt voor de Zwitserse legende zelf. Wil je nou toch graag zwarte Air Force 1’s? Hou dan DEZE release van de Air Force 1 ‘Swoosh Flavors Black’ in de gaten!