Skip to content
Upcoming

Nike onthult een NikeCourt “Fresh Pack” met 3 silhouetten

28 maart 2018 16:40
Nike onthult een NikeCourt “Fresh Pack” met 3 silhouetten

Nike onthult een “Fresh Pack” dat bestaat uit drie paar sneakers, geïnspireerd door de heldere en kleurrijke stijl van tennis uit de jaren 90 en de “Clay” colorway die voor het eerst te zien was op de legendarische Air Tech Challenge 2. Het pack is ontworpen om gedragen te worden door NikeCourt atleten tijdens deze zomer van het Europese clay tennisseizoen. Het pack bestaat uit de modellen Air Zoom Vapor X, Air Zoom Cage 3 en Air Zoom Ultra React, die alle drie beschikken over opvallende highlights en een gewaagde manier van het plaatsen van de branding.

Met een grijs gespikkeld bovenwerk met groenblauwe en oranje accenten is de Air Zoom Vapor X het meest in toom gehouden silhouet van het pack. De Zoom Cage 3 is daarentegen een stuk opvallender. De grijze “cage” over de upper, de oranje en blauwe details op de heel, tussenzool en buitenzool maken deze sneaker zo opvallend. Ten slotte is de Zoom Ultra React voorzien van een wit design met een grote blauwe NIKE branding die het grootste gedeelte van de schoen bedekt. Scroll verder voor de foto’s!

Alle drie de “Fresh Pack” silhouetten zijn alleen voor dames en zullen op 3 april worden uitgebracht bij nike.com, naast nog onbekende heren colorways. Deze moeten nog onthult worden, dus houd goed onze blogs en releasekalender in de gaten voor updates hierover.


 Nike Air Zoom Vapor X

Releasedatum: 3 april 2018


Nike Air Zoom Cage 3

Releasedatum: 3 april 2018


Nike Air Zoom Ultra React

Releasedatum: 3 april 2018

Images: Nike