Skip to content
Upcoming

Nike onthult het Go FlyEase model, de eerste hands-free sneaker van Nike

2 februari 2021 19:09
Nike onthult het Go FlyEase model, de eerste hands-free sneaker van Nike

Nike is altijd bezig met innoveren. Zo heeft Nike bijvoorbeeld de adapt serie. Deze serie bevat zelfstrikkende schoenen die jij kan bedienen met een app en zelfs met siri. Nike komt nu met het nieuwe FlyEase concept. Deze sneakers zijn gemaakt om makkelijk in en uit te stappen. Nu heeft Nike de nieuwe Go FlyEase onthuld. Dit is de eerste hands-free sneaker van Nike.

Nike Go FlyEase

Iedereen trekt zijn sneakers weleens uit d.m.v. de ene voet op de hiel van de andere voet te zetten en zo uit de sneaker te stappen. Op deze manier vervormt de hiel en ziet de sneaker er na een tijdje niet meer uit zoals normaal. Gelukkig heeft Nike hier iets op bedacht, waardoor de schoen langer mee zal gaan. De nieuwe Nike Go FlyEase beschikt over een scharnier waardoor de schoen in de gesloten en open stand altijd stabiel op de grond staat. Daarnaast is er een stuk aan de hiel toegevoegd waar jij op kan gaan staan, om zo gemakkelijk uit de schoen te stappen. Als laatste zit er op de sneaker een grote rubberen band om de sneaker zo op de gesloten of open stand te houden.

We verleggen de grenzen niet alleen om atleten beter te maken, maar ook om onze producten voor alle atleten beschikbaar te maken.

Richard Ramsay, FlyEase Innovator

Een exacte releasedatum voor de Nike Go FlyEase is nog niet bekend gemaakt en we zullen nog even moeten wachten op een officiële releasedatum. Wel kunnen we al drie colorways verwachten voor het model, namelijk ‘Celestine Blue’, ‘Multi Blue’ en ‘Black’. Aan de sneaker komt een prijskaartje te hangen van €120. Bekijk hieronder de afbeeldingen en download de Sneakerjagers app om altijd op de hoogte te zijn van de laatste sneaker releases, nieuws en shock drops.


Nike Go FlyEase 'White'

CW5883-100 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Nike Go FlyEase

Nike Go FlyEase 'Multi'

CW5883-001 · Prijs vanaf €173,-

Naar alle aanbieders
Nike Go FlyEase

Nike Go FlyEase 'Black'

CW5883-002 · Prijs vanaf €150,-

Naar alle aanbieders
Nike Go FlyEase
Nike Go FlyEase
Nike Go FlyEase
Images by Nike