Skip to content
Upcoming

Nike onthult de Air Max 1 Evolution Of Icons

12 maart 2021 15:26
Nike onthult de Air Max 1 Evolution Of Icons

Nike heeft een nieuw pack ontwikkeld, genaamd: Evolution of Icons. Er zijn al een aantal modellen gereleased, maar Nike is nog lang niet klaar met nieuwe designs toe te voegen aan het pack. Al eerder waren er speculaties dat de Air Max 1 toegevoegd ging worden. Niets blijkt minder waar: Nike heeft de eerste beelden van de Air Max 1 Evolution Of Icons gedeeld! Bekijk de officiële beelden hier.

Air Max 1 Evolution Of Icons
Images by Nike

Nike Air Max 1 EOI | CW6541-100

Zoals we eerder al voorspelden, heeft de Air Max 1 een rustige basis met kleurrijke accenten gekregen. Het design van deze Air Max 1 is afgeleid van eerdere designs. Dit is goed te zien doordat het lijkt alsof er verschillende delen, van andere sneakers, zijn toegevoegd op de schoen.

Deze delen hebben verschillende kleuren en materialen. Zo verschillen bijvoorbeeld alle vier de swooshes op de zijkanten van elkaar. Een ander ongewoon detail, is dat er verschillende grijze blokken op de rand boven de zool zijn gebruikt. Ook zijn er witte strepen op de toe box te zien, die erop genaaid zijn. Deze doen denken aan de strepen op die we wel eens op de Air Max Plus hebben gezien.

Air Max 1 Evolution Of Icons
Nike Air Max 1

Wie goed kijkt, ziet dat in de binnenkant van de sneakers (op de zolen) de OG colorways van de Air Max 95 en Air Max 1 staan afgebeeld. Waarschijnlijk heeft Nike inspiratie van deze designs gehaald om deze AM1’s te creëren. Ook zijn de twee logo’s op de tong verschillend en vallen de obsidian blauwe strepen rond de Air Bubble’s op.

Air Max Day
26 march

Wanneer de Air Max 1 Evolution Of Icons zal releasen, is niet moeilijk te raden. Zoals je op de achterkant van de sneakers kunt zien, zal het paar beschikbaar zijn op 26 maart 2021: Air Max Day.

Nike white sneakers
Air Max 1 Evolution Of Icons

Evolution of Icons

Nike heeft het Evolution of Icons pack ontwikkeld om de historie en evolutie van een aantal iconische modellen te vieren. Er zijn nieuwe designs ontwikkeld die deze viering representeren. Een aantal designs zijn al gereleased en nog steeds beschikbaar! Bekijk hieronder welk design je het mooiste vindt:

Air Max 2090

Nike Air Max 2090 'Evolution of Icons'

DA9357-100 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders
black sneakers

Nike Air Max Zephyr 'Evolution of Icons'

CV8834-001 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
Air Max 90

Nike Air Max 90 'Evolution of Icons'

DA5562-001 · Prijs vanaf €124,-

Naar alle aanbieders
Evolution Of Icons

Nike Air Max 97 'Evolution of Icons'

DA8857-001 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Evolution Of Icons
Images by Nike

Nike Air Max Plus 'Evolution of Icons'

DA5561-001 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

Wacht je liever op de Air Max 1 Evolution of Icons? Houd dan de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten om de release niet te missen! Houd ook zeker de Sneakerjagers Blog in de gaten, om als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe Evolution of Icons modellen!

Nike Air Max 1 'Evolution of Icons'

CW6541-100 · Prijs vanaf €128,-

Naar alle aanbieders